Beef Bulgogi Marinade 280g

[1]
11,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 8801052730653

Descriere

Sos pentru marinat carne de vita.

Detalii

SKU
8801052730653
Greutate
0.28 kg
Valori Nutriționale

Valori nutritionale medii per 100g: valoare energetica 735kJ/179kcal, Grasimi 3.7g, din care acizi grasi saturati 0g, Carbohidrati 40g, din care zaharuri 35g, Proteine 8g, Zaharuri 5g, Sare 4.25g.

Greutate neta: 280g.

Fabricat
Coreea de Sud
Data Expirarii
AA/LL/ZZ
Informatii Suplimentare

A se pastra la temperatura camerei.

Ingrediente

Ingrediente: sos de soia (soia, grau, sare de mare, zahar, sirop de glucoza), extract de stridii, zahar, apa, sirop de porumb cu o cantitate mare de fructoza, piure de fructe (para, mar, kiwi, ananas), usturoi, potentiator de aroma (monosodiu glutamat, disodiu guanilat, disodiu inosinat), sare, vin de orez, piper negru, acid citric, ghimbir, stabilizator (guma Xanthan).

Informatii alergeni: Contine soia si grau.


Mod de Preparare

Tot ce trebuie să știți despre Bulgogi. În primul rând, este mult mai ușor de preparat acasă decât pare. Acesta este un fel de mâncare în stil coreean care este alcătuit din felii subțiri de carne (porc, vită sau pui) marinată în sos special pentru a-i oferi acel gust specific, și prăjită pe grătar sau în tigaie. Acest fel de mâncare se servește împreună cu legume fresh precum ceapă verde, salată, morcovi, castraveți; murături (kimchi de varză, ridiche) și sosul dulce picant numit Ssamjang pentru a putea împacheta Ssam. Bulgogi este foarte iubit de oameni, fiind savurat de fel alături de băuturi în stil coreean precum Soju sau bere, mai ales când petreci timp cu prietenii.

Mod de preparare: 1. Tăiați carnea de vită în fâșii subțiri

2.Marinați carnea uniform cu sosul de marinat și usturoi timp de 30 de minute. Pentru un gust mai intens, lăsați carnea la marinat în frigider peste noapte.

3. Tăiați ceapa pe diagonală.Curățați și spălați ciupercile și tăiați-le în bucăți mici.

4. Într-o tigaie încălzită se prăjește carnea de vită la foc mare și se adaugă ceapă și boia de ardei când carnea este pe jumătate fiartă.

5. Când ingredientele sunt aproape fierte, adăugați ciupercile, stropiți ulei de susan și semințe de susan. Se călește ușor înainte de servire.

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
M
Mette Bøjsen
11 aug. 2017
Really great product, I've been using it a lot back in my home country. Very exciting to be able to find it here as well!