CJO Gochujang Bulgogi Marinade for Pork 280g

RON 14.00
shipping cost is not included
Product code - SKU 8801052730684
Limited stock

Description

BULGOGI - Sos marinat pentru carne de porc

Details

SKU
8801052730684
Weight
0.28 kg
Valori Nutriționale

Valori nutritionale medii per 100g: valoare energetica 735kJ/179kcal, Grasimi 0g, din care acizi grasi saturati 0g, Carbohidrati 40g, din care zaharuri 35g, Fibre 0g, Proteine 5g, Sare 4.25g.
Greutate Neta: 280g

Fabricat
Coreea de Sud
Data Expirarii
AA/LL/ZZ
Informatii Suplimentare

A se pastra la temperatura camerei, ferit de lumina directa a soarelui.

Ingrediente

Ingrediente: sos de soia( boabe de soia, grau, sare, sirop de porumb, alcool, extract de stridie). Pasta de ardei iute, sirop de porumb cu o cantitate crescuta de fructoza, apa, piure de mar, piure de para, usturoi, zahar, asezonare de pudra de ardei iute, potentiator de arome(E621), sare, piure de kiwi, piure de ananas, piper, vin de orez, disodium 5-isonat(E631), disodium 5-guanilat(E627), poligliceroli ai acizilor grasi, oleoresina e boia, oleoresina de ardei gras.

Informatii alergeni: soia, grau, stridie.

Mod de Preparare

Tot ce trebuie să știți despre Bulgogi. În primul rând, este mult mai ușor de preparat acasă decât pare. Acesta este un fel de mâncare în stil coreean care este alcătuit din felii subțiri de carne (porc, vită sau pui) marinată în sos special pentru a-i oferi acel gust specific, și prăjită pe grătar sau în tigaie. Acest fel de mâncare se servește împreună cu legume fresh precum ceapă verde, salată, morcovi, castraveți; murături (kimchi de varză, ridiche) și sosul dulce picant numit Ssamjang pentru a putea împacheta Ssam. Bulgogi este foarte iubit de oameni, fiind savurat de fel alături de băuturi în stil coreean precum Soju sau bere, mai ales când petreci timp cu prietenii.

Mod de preparare: 1. Tăiați carnea de vită în fâșii subțiri

2.Marinați carnea uniform cu sosul de marinat și usturoi timp de 30 de minute. Pentru un gust mai intens, lăsați carnea la marinat în frigider peste noapte.

3. Tăiați ceapa pe diagonală.Curățați și spălați ciupercile și tăiați-le în bucăți mici.

4. Într-o tigaie încălzită se prăjește carnea de vită la foc mare și se adaugă ceapă și boia de ardei când carnea este pe jumătate fiartă.

5. Când ingredientele sunt aproape fierte, adăugați ciupercile, stropiți ulei de susan și semințe de susan. Se călește ușor înainte de servire.

What customers are saying

Do you own or have used the product?
Post review