Bulgoggi Pork Spicy Marinade Sauce 406ml

[1]
21,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Cod produs - SKU 8801052012469

Descriere

Sos pentru marinat carne de porc picant.

Detalii

SKU
8801052012469
Greutate
0.41 kg
Valori Nutriționale

Valori nutritionale medii per 100g: valori energetice 735KJ/179kcal, grasime 0g, dintre care grasimi saturate 0g, carbohidrati 40g, dintre care zaharuri 35g, proteine 5g, sare 4.25g

Greutate neta: 500g (406ml)

Fabricat
Coreea de Sud
Data Expirarii
AA/LL/ZZ
Informatii Suplimentare

A se pastra la temperatura camerei.

Ingrediente

Ingrediente: sos de soia (boabe de soia, grau, sare, apa, sirop de porumb, alcool, extract de stridie), pasta de ardei rosu, sirop de porumb cu fructoza, apa, piure de mere, piure de pere, usturoi, zahar, ardei rosu condimentat, potentiator de aroma(E621), sare, alcool, piure de kiwi, piure de ananas, piper negru, vin de orez, E631, E627, poliglicerol esteri ai acizilor grasi, boia de ardei oleorasina, ardei gras oleorasina


Mod de Preparare

Tot ce trebuie să știți despre Bulgogi. În primul rând, este mult mai ușor de preparat acasă decât pare. Acesta este un fel de mâncare în stil coreean care este alcătuit din felii subțiri de carne (porc, vită sau pui) marinată în sos special pentru a-i oferi acel gust specific, și prăjită pe grătar sau în tigaie. Acest fel de mâncare se servește împreună cu legume fresh precum ceapă verde, salată, morcovi, castraveți; murături (kimchi de varză, ridiche) și sosul dulce picant numit Ssamjang pentru a putea împacheta Ssam. Bulgogi este foarte iubit de oameni, fiind savurat de fel alături de băuturi în stil coreean precum Soju sau bere, mai ales când petreci timp cu prietenii.

Mod de preparare: 1. Tăiați carnea de vită în fâșii subțiri

2.Marinați carnea uniform cu sosul de marinat și usturoi timp de 30 de minute. Pentru un gust mai intens, lăsați carnea la marinat în frigider peste noapte.

3. Tăiați ceapa pe diagonală.Curățați și spălați ciupercile și tăiați-le în bucăți mici.

4. Într-o tigaie încălzită se prăjește carnea de vită la foc mare și se adaugă ceapă și boia de ardei când carnea este pe jumătate fiartă.

5. Când ingredientele sunt aproape fierte, adăugați ciupercile, stropiți ulei de susan și semințe de susan. Se călește ușor înainte de servire.

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
A
Anca
08 oct. 2017
Carnea de porc marinata in acest sos este delicioasa -picanta, dulce, frageda!