Ingrediente :
- 115g-200g carne (vită, porc sau pui)
- 400g/ 2 cepe mari
- 230g/1 cartof mare
- 100g/1 morcov mediu
- 100g cartof dulce (opțional dacă vreți că sosul să iasă mai dulce)
- 1 linguriță ulei
- 850 ml/ 4 căni și un sfert de apă
- 4 cubulețe curry sau 100g de pudra curry(coreean)
Mod de preparare:
- Se taie carnea și toate vegetalele în formă cubică după care se călesc la foc mediu cu 1 linguri de ulei până când ceapa devine translucentă
- Se adaugă apă și se lasă la foc mare până când fierbe după care se lasă la foc mediu timp de 15 min.
- Se închide focul și se adaugă 4 cubulețe de curry și se amestecă până când se dizolvă acestea
- Se aprinde focul și se lasă la foc mic timp de 10 minute până când supa va deveni un sos cremos. Amestecați din când în când, ca să nu se lipească vegetalele de fund.
- Serviți cu orez cald și kimchi ;)
* Ingredientele subliniate și în roșu se găsesc pe site-ul nostru. (dați click pentru a vă direcționa către produs)
Click aici pentru a vedea un videoclip scurt cu o reteta asemanatoare!